domingo, 9 agosto 2020 16:45

Així serà la festa amb la qual Sara Carbonero i Iker Casillas celebraran les seves noces

El passat 20 de març Iker Casillas i Sara Carbonero es van donar el 'sí vull' en secret al jutjat de Boadilla de la Muntanya . L'enllaç va tenir com a únics convidats als seus dos testimonis (un d'ells era Irene Carbonero, la germana de Sara), i el seu fill, el petit Martín.

Encara que després de l'enllaç van fer una petita celebració íntima, segons ha publicat la revista Hola, aquest estiu tenen planejat donar una gran festa amb motiu de la seva recent enllaç.

De moment no es coneixen tots els detalls d'aquesta festa, se sap que en principi tindrà lloc la última quinzena de juliol o la primera d'agost , ja que en aquestes dates tant el porter com la periodista estaran completament lliures de compromisos professionals. A més, per llavors Sara Carbonero ja haurà donat a llum al seu segon fill.

Quant al situat que escollirà la parella per celebrar el seu acabat d'estrenar matrimoni amb la seva família i els seus amics, podria ser Madrid . No obstant això, tampoc es descarta que Casillas i Carbonero es decantin per Porto o per alguna espectacular platja del Algarve.

Artículos similares