viernes, 7 agosto 2020 17:32

L'SMS picant de Jennifer López a Leonardo DiCaprio

Pot ser que encara no li hagin descobert, però James Corden ha aconseguit revolucionar Youtube en pujar a celebrities de Hollywood al seu cotxe, cantar diferents cançons i mantenir converses d'allò més divertides. L'última protagonista del 'The Late Late Show with James Corden' va ser Jennifer Lopez i, a més de passar-s'ho d'allò més bé, va cometre un greu error.

A més de ballar i cantar al seient del copilot, l'artista li va revelar algun dels noms més 'VIP' de la seva agenda de contactes. Bradley Cooper, Demi Lovato, 'The Rock' o Leonardo DiCaprio. En escoltar el nom del protagonista d' 'El Renascut', a James Corden va tenir una sensacional idea.

El còmic li va preguntar a JLo si podia escriure-li un SMS al DiCaprio i la cantant, sense saber molt bé per què, va acabar acceptant. Així James Corden li manava entre rialles el següent missatge: "Hola nadó, necessito passar-m'ho bé. Alguna suggeriment? Digues-me alguna cosa. J. Lo" . Quan l'artista volia impedir-l'hi, ja era massa tard.

Minuts més tard DiCaprio va contestar a aquest SMS 'picant'. "Vols dir aquesta nit, boo boo? ¿Anar a un club?" , reproduïa Jennifer López sense sortir de la seva sorpresa. "El més graciós", segons confessava la pròpia cantant, "és que ell creu que vaig seriosament ".

Pots veure el vídeo complet clicant aquí .

Artículos similares