Compartir

La història de Olivia Newton John , qui fos la dolça Sandy a Grease, és digna d'un argument de sèrie de televisió. L'actriu es troba en estat de xoc després que el seu nuvi, el coreà Patrick McDermott, hagi estat localitzat amb vida a les platges de Sayulita (Mèxic) després de 11 anys desaparegut. Tant ella com la seva filla han declarat que és "realment devastador". "És dur per a nosaltres, vam perdre a algú" , ha dit Chloe Lattanzi a la revista New Idea.

L'últim que es va saber d'McDermott és que va desaparèixer en 2005 quan va sortir de pesca per la costa californiana . La seva desaparició es va denunciar 10 dies després de produir-se, pel que la seva recerca es va complicar molt. Mai més es va saber d'ell. L'actriu va arribar a crear una pàgina web per localitzar-lo, però va ser declarat oficialment mort el 2008 , després de tres anys d'intensa recerca. En aquest mateix moment, el fill que ell tenia de la seva anterior parella, l'actriu Yvette Nipar, va arribar a cobrar 100.000 $ de la seva assegurança de vida.

< p> Anys després, Newton John va decidir refer la seva vida al costat del magnat John Easterling amb qui es va casar en secret a la selva del Perú.

McDermott, que té actualment 59 anys, va ser trobat aquesta setmana per uns investigadors del programa 'Dateline' de NBC News, ja que hi havia indicis que fos viu i fugit des de llavors per la quantitat de deutes que acumulava .

Segons ha informat AP, el nuvi de Newton John s'havia declarat en fallida en l'any 2000, deixant a deure més de 30.000 dòlars als part dels seus creditors.