domingo, 27 septiembre 2020 0:39

La felicitació de Sergio Ramos a Pilar Rubio, la seva "mami xula", revoluciona Twitter

Sergio Ramos no ha perdut l'ocasió de mostrar, un cop més, el feliç que es troba al costat de Pilar Rubio . El central andalús es perdrà per sanció el partit que enfrontarà el diumenge al Reial Madrid i el Sevilla al Santiago Bernabéu, però aquest dissabte podrà celebrar al costat dels seus petits el Dia del Pare.

No serà l'única celebració a la casa dels Rams-Ros aquest cap de setmana. Aquest dijous la col·laboradora d' 'El Hormiguero' compleix 38 anys i la seva parella ha volgut felicitar el seu dia compartint una romàntica imatge en les xarxes socials. " Moltes felicitats, afecte. Orgullós de tu i de passar aquests anys al teu costat" Mami Chula ". TQM. R & R ", escrivia el futbolista del Reial Madrid al seu compte de Twitter mencionant al perfil de Pilar Rubio.

No obstant això, novament, els usuaris han utilitzat les paraules de Sergio Ramos per publicar tot tipus de bromes . Quin va ser el motiu? El terme "mami xula" amb el que l'andalús es referia afectuosament a la mare dels seus fills.

Mami Chula TQM és molt del 2001 no? Crec que Sergio Ramos anava en el seu Ferrari escoltant Estiu Mix Vol.1 i li ha portat molts records.

& mdash; David Balart (@lavidadesoni) 17 març 2016

Sergio Ramos amb el de Mami Chula se supera cada dia més! & # 128.518; & # 128.517; & # 128.517; & # 128.517;

& mdash; KBE (@ kbe_7) 17 març 2016