Compartir

Fa anys que Sharon Stone es va convertir en una de les dones més desitjades de Hollywood, i el seu mític encreuament de cames a 'Instint Bàsic' és una escena que a molts se'ls va quedar ben guardada a la memòria.

Tot i que l'actriu va bufar el cap de setmana 58 espelmes, Stone segueix enlluernant a cada catifa vermella que trepitja. A més, no té cap pudor a mostrar com és la seva imatge al natural. Per això, no ha dubtat a compartir una imatge en Instagram en la qual apareix sense una gota de maquillatge.

L'actriu ha compartit la imatge per agrair totes les mostres d'afecte que la gent li ha fet després el seu aniversari, i per als quals ha volgut mostrar-se tal i com és. A la foto apareix molt somrient, sense pentinar, i amb la cara rentada.

Després de compartir la imatge, en les xarxes socials, van ser molts els que no van dubtar a comentar que Sharon Stone està igual de bella que abans, i tant maquillada com sense maquillar.

L'actriu sempre s'ha mostrat en contra dels retocs estètics i contra el Photoshop, ja que pensa que cal acceptar i envellir amb dignitat.