viernes, 18 septiembre 2020 19:36

Anna Allen, buscada per un detectiu privat per morositat

On és Anna Allen ? És la pregunta del milió. Ningú ho sap i gairebé tots es recorden d'ella. Ha aconseguit escapar dels focus i l'opinió pública durant un any, i mira que això és complicat.

L'actriu catalana, coneguda per ser la primera núvia de Toni Alcántara a ' Cuéntame ', es va fer famosa després de penjar una imatge d'ella a la catifa vermella dels Premis Oscar dient que havia estat convidada. Però no, en realitat, era un muntatge, igual que gairebé tota la vida que havia dit tenir. Ni va fer un cameo a 'The Big Bang Theory', ni en 'White Collar' ni a 'Versailles'. Tot eren mentides.

El seu cas va saltar als diaris internacionals i des de llavors no se sap res d'ella, està en un complet parador desconegut i no s'atreveix a donar la cara. Fins i tot n'hi ha que dubten que es digui realment Anna Allen . No obstant això, els periodistes no són els únics que l'estan buscant perquè parli sobre la seva inventat currículum, sinó també una agència austríaca , anomenada F-Eleven, que el va fer unes sessions de fotos per valor de < span class = "subratllat"> 3.000 euros que mai va arribar a pagar, segons publica LOC.

El fotògraf, Jürgen Hammerschmid , ha confirmat a l'esmentada publicació que està intentant trobar-la mitjançant un detectiu privat, però de moment no hi ha cap indici d'on pot estar. I és que no només té amb ell el deute de les fotos, sinó també de tots els luxes que va gaudir durant les sessions, entre els quals incloïen limusines, hotels de luxe, joies i vestits. "Ens ha molts diners" , declara a LOC l'afectat.

Ni tan sols a la productora per la qual va treballar a ' Cuéntame ' tenen el seu número de telèfon, ni els seus antics companys de repartiment. El cas de Anna Allen segueix sent tot un misteri, com ella.