Compartir

La setmana passada van sortir una sèrie de rumors bastant alarmants sobre l'estat de salut de Michael Douglas, que apuntaven que estava en fase terminal.

Ara, l'actor nord-americà ha reaparegut, aliè a totes aquestes informacions, i donant a entendre que tot està bé.

Després dels rumors, Douglas ha publicat algunes imatges en les xarxes socials, en les que se li pot veure gaudint d'una escapada a Aspen amb la seva dona, Catherine Zeta-Jones.

A jutjar per les imatges, en què tant Douglas com l'actriu apareixen radiants i somrient, l'estat de salut de l'actor no seria tan delicat com s'havia dit aquests dies. I és que, nombrosos mitjans nord-americans havien assegurat que, com a conseqüència del càncer de coll que pateix, estava en fase terminal i que tan sols li quedarien al voltant de sis mesos de vida.

A més, sembla que el matrimoni travessa un dels seus millors moments, just quan es compleixen 15 anys des que es donessin el 'sí vull', i després d'una breu separació en 2013. Catherine Zeta Jones també ha compartit algunes fotos a Instagram. En una d'elles se li pot veure radiant al costat del seu marit, en què ha escrit: "M'encanta esquiar amb sol".