Compartir

Els seguidors australians de Madonna tenien marcat el dia 10 març 2016 des de fa temps. La cantant nord-americana no visitava Melbourne des de 1993, cosa que va provocar una autèntica bogeria al país oceànic i que les entrades a la venda s'acabessin en tan sols uns dies.

Un < strong> concert que ha resultat una "decepció" per a la gran majoria dels seus fans, els qui asseguren en les xarxes socials que Madonna estava borratxa . La intèrpret va assegurar que no havia begut alcohol tot i que, minuts més tard, en plena actuació, va demanar un còctel de vodka amb què es va posar a plorar i cantar una emotiva cançó sobre el seu fill Rocco , per qui baralla per la seva custòdia en els tribunals al costat dels seus pares.

L'espectacle de Madonna no es va quedar aquí sinó que va pujar a l'escenari amb un vestuari molt diferent al que té a té acostumat als seus seguidors . En ella, la comèdia que prometia el seu cartell es va quedar a un segon pla i únicament van gaudir de la seva perruca rosa i el seu abillament peculiar mentre s'arrossegava pel terra de l'escenari.

No és la primera vegada que els fans de l'artista nord-americana l'acusen de cantar borratxa en un dels seus concerts. En els últims mesos, Madonna ha vist com els mitjans de comunicació publicaven com desvariava, arribant a insultar els presents en el concert que va donar al mes de gener a Kentucky.