Compartir

Hollywood posa el seu focus d'atenció en l'estat de salut de Michael Douglas . Les informacions que arriben des de l'altre costat de l'Atlàntic no són gens favorables. De fet, mitjans com 'Hollywood Daily News' o 'National Enquirer' apunten que l'actor s i trobaria en estat terminal i que el càncer de coll que pateix des de fa anys es podria haver estès a altres zones del cos.

El protagonista de 'Instint bàsic' o 'Atracció fatal' anunciar el 2010 que patia càncer de coll. La malaltia es trobava a l'escenari quatre i, segons declaracions del mateix actor, la podria haver contret "per practicar sexe oral". Anys més tard Michael Douglas va anunciar que no era càncer de coll sinó de llengua, però que va optar per anunciar-així públicament en consens amb el seu metge.

Els esmentats mitjans locals assenyalen que l'actor ha tornat a Bermudes per actualitzar les seves últimes voluntats i reflexionar sobre la seva vida. De fet, una font pròxima a Michael Dougles s'hauria tornat "més espiritual".

Després de l'enrenou causat, el representant del nord-americà ha desmentit aquestes informacions i assegura que l'actor es troba bé i que ja no queden rastres de la malaltia.

l'última aparició pública de Michael Douglas va ser el passat 24 de febrer quan va rebre el César d'Honor.