Quantcast

Paz Padilla denúncia insults i amenaces de mort després de la polèmica amb Malú

Fa uns dies Paz Padilla va fer un comentari sobre Malú que li ha acabat sortint molt més car del que s'imaginava. I és que, la presentadora acaba de fer públic el tremend assetjament que està patint a través de les xarxes socials.

"De vegades, com no passa res, la gent es pren un atreviment de seguir insultant que travessa uns límits que no hem de consentir. Això és el que m'ha portat a la caserna de la Guàrdia Civil a posar, exactament, set denúncies ", ha confessat Padilla al plató de 'Sálvame'.

Pel que sembla, des que la presentadora comentés que s'havia sentit decebuda amb Malú per ser l'única famosa que li havia negat un autògraf en la seva vida. A més, li va recomanar que tractés una mica millor als seus fans.

Com dèiem, aquestes paraules han acabat convertint-se en un maldecap per a la presentadora, que està sent assetjada en les xarxes socials, on els insults i les amenaces de mort que rep són cada vegada més freqüents.

"No hi havia denunciat abans perquè potser era un insult aïllat, però ara ha estat una cascada d'insults … I l guàrdia civil no es creia el que estava llegint perquè hi ha fins amenaces de mort ", ha explicat la presentadora de 'Sálvame'.

A més, Paz Padilla ha volgut deixar clar que davant d'una situació així el normal és denunciar, perquè "la llei ens protegeix, i no tot val".

Comentarios de Facebook