Compartir

John Goodman va confessar a l'any 2007 que seu elevat pes li estava causant seriosos problemes , més enllà de la seva faceta interpretativa. L'actor, que ha estat protagonista de pel·lícules com 'Els Picapedra' o 'El Gran Leboswki', on va poder treballar amb els germans Coen, va començar 1 dieta radical en què va eliminar completament l'alcohol de la seva dia a dia i altres vicis res sans com els dolços i el menjar escombraries.

Una llarga batalla de gairebé deu anys que ha donat resultat. Ajudat per un entrenador personal que li ha fet suar 'la cansalada' perquè la dieta donés els seus fruits, Goodman ha reaparegut en un acte públic amb bastant menys quilos del que és habitual en ell. Segons els mitjans locals, l'actor hauria perdut més de 50 quilos.

Com es pot apreciar en la imatge, l'aspecte físic de l'actor és envejable , portant a lluir en actes públics una elegant americana, una cosa que abans, tal com ha reconegut en alguna entrevista, s'havia convertit en una autèntica "utopia".

Goodman s'uneix així a altres personatges del món de la televisió o la música que van decidir frenar l'ànsia que la bàscula sumi números com si res passés. Adele ha estat un dels exemples recents més radicals: va perdre, ni més ni menys, que 68 quilos . Una autèntica barbaritat!