viernes, 7 agosto 2020 17:59

Leonardo DiCaprio oblida el seu Oscar en un restaurant

Després de cinc nominacions, guanyar un Oscar mereixia una gran celebració i això va ser el que va fer Leonardo DiCaprio després de fer-se amb l'anhelada estatueta. Després de la gala, l'actor va acudir a un restaurant del West Hollywood, segons recull la web TMZ , a gaudir-juntament amb amics i coneguts.

En el vídeo publicat per TMZ, es pot veure l'actor arribant a un restaurant després de la gala, on va tenir temps per parlar, beure, fumar … i oblidar-se de la seva Oscar!

Un cop acabada la celebració, i com es pot veure a les imatges, el protagonista d' 'el Renascut' abandonar el local escortat per membres de seguretat entre una gran multitud que s'amuntegava a les portes del restaurant per felicitar-lo per la seva guardó.

Quan ja es trobava a l'interior del cotxe i estava tot a punt per partir, un membre del personal del restaurant va sortir corrent de l'interior per lliurar-li a DiCaprio seva estatueta .

Tanta alegria i celebració havia fet oblidar per un moment a l'actor que s'havia convertit en el Millor Actor Principal dels Oscars 2016 . Afortunadament, tot va quedar en una anècdota.

Artículos similares