Compartir

Sembla que últimament s'ha posat de moda en el món de les 'celebs' això de fer-se tants retocs estètics que et deixen una cara completament diferent a la teva.

Si fa unes setmanes eren Flavio Briatore i Tom Cruise qui ens sorprenien amb un aspecte bastant allunyat al que ens tenen acostumats i amb el que costava reconèixer-, ara sembla que ha estat Travolta el que ha caigut en les urpes de la cirurgia estètica fent-se un autèntic destrossa.

I és que, encara que ja se sabia l'afició de l'actor pel botox i el bisturí, salta a la vista que en aquesta ocasió s'ha passat una miqueta de la ratlla. Tant que les xarxes socials han cremat en contemplar el rostre que presentava en 'The People v OJ Simpson' , la minisèrie que acaba d'estrenar.

Com es pot comprovar en la imatge, Travolta, de 62 anys, no té ni una sola arruga a la cara . Però a més, se li ha anat tant la mà que la zona del contorn d'ulls i algunes de les seves faccions estan bastant diferents.

Evidentment, en les xarxes socials no ha trigat a comparar el seu cas amb el de Renée Zellweger, la protagonista de 'Bridget Jones'. I el nou aspecte de l'actor també s'ha comparat amb l'aspecte d'Arnold Schwarzenegger.