sábado, 19 septiembre 2020 18:39

Lydia Lozano, implicada en un escàndol polític a Benidorm

La col·laboradora de 'Sálvame', Lydia Lozano, s'ha vist implicada en un escàndol a l'Ajuntament de Benidorm . Segons ha explicat la periodista, en el any 2010 va acudir a la ciutat a gravar un reportatge on va tenir l'oportunitat de sopar en un hotel amb l'alcalde.

< p> La sopar va costar 485 euros però mai pagada, cosa que ha provocat que Hisenda hagi demanat explicacions. Lydia està immersa en la polèmica perquè la factura apareix amb el seu nom (concepte "Sopar Lydia Lozano) però ella tira pilotes fora i ho considera com una cosa anecdòtica.

" L'alcalde diu que l'hotel organitza un sopar per a tots. Hi vaig anar amb una redactora una hora i vam estar hora i mitja. Sembla ser que no ha pagat aquest compte. I l'hotel que anava a fer-ho ", assenyalava la periodista a 'Sálvame'.

Agustín Navarro, exalcalde de Benidorm, ha hagut de sortir al pas de les acusacions per aclarir el que ha passat . "el sopar va a càrrec de l'hotel i és qui ha de pagar-la. Si hagués estat a càrrec de l'Ajuntament, no hi hauria hagut tampoc cap problema ja que portar a una persona com Lydia a Benidorm era molt positiu per a nosaltres. Però sé que aquest sopar era a càrrec de l'hotel i així va quedar sempre ", conclou.