Compartir

Darrerament els problemes per Nicolás Vallejo-Nágera no paren de créixer els problemes. I és que, encara que fa unes setmanes va ser absolt d'un cas de falsedat documental, estafa i apropiació indeguda, ara s'enfronta a una demanda per ser suposat còmplice i conspirador del segrest d'un menor.

Qui hi ha darrere de la demanda és el director i productor italià Giorgio Aresu. L'any 2012 el seu aleshores parella Eva Fancsali es va portar al fill que tenen en comú a Miami, segons informa Vanitatis. Per aquest motiu, un any més tard un jutge va dictar que la custòdia del petit li corresponia exclusivament a l'italià.

No obstant això, ja han passat quatre anys i Eva Fancsali segueix fugada amb el petit, i té una ordre de recerca i captura. Giorgio Aresu ha interposat una demanda en què assegura que Colate coneix el parador tant de la mare del fill , ja que els hauria prestat la seva ajuda per escapar de les autoritats. Si això es confirma, Colate hauria actuat com a còmplice en el segrest.

A més de Colate, l'italià ha demandat també a l'actual nuvi d'Eva Fancsali i al seu mainadera, per haver col·laborat suposadament també en el segrest.