Compartir

La setmana passada van saltar els rumors que Pablo Alborán i Pelayo Díaz podrien tenir una relació sentimental. I, tot i que dies més tard el malagueny va assegurar que ell estava solter, la revista Cuore es va fer ressò aquesta setmana d'unes imatges que demostraven que el cantant i l'estilista són inseparables.

Per la seva banda, l'estilista de 'Cámbiame' no s'havia pronunciat al respecte, tot i que en les últimes setmanes les seves al·lusions a Alborán a les xarxes socials havien estat constants. No obstant això, l'asturià ha decidit vetar el nom de Pablo Alborán en les seves entrevistes.

Díaz ha anat avui a presenciar el desfilada de la seva exparella, el dissenyador David Delfín i, com era d'esperar, ha estat el focus de totes les mirades . Quan li han preguntat per la relació tan especial que manté amb Alborán, ha assegurat: "No es em pot preguntar per aquest tema", ha respost recolzat pel seu representant.

Pelayo Díaz també ha estat preguntat per David Delfín, del qual ha assegurat: "De David m'agrada tot en general, perquè és una de les persones més creatives d'aquest país i tota visibilitat és poca . de totes maneres, a mi no m'agrada dir que venim a donar suport perquè jo crec que venim perquè ens agrada el que fa i creiem en el seu producte i en el seu treball. dir que venim a donar suport sona una mica egocèntric perquè tots els que estem aquí som amics, clients i admiradors. La gent que digui que ve a donar suport no és amiga de David ".