Compartir

Patricia Betancort s'ha convertit durant aquests últims dies a la periodista que més titulars ha copat en els mitjans digitals sense moure un dit per haver estat imatge durant molt de temps de Vitaldent i, a més, parella d'un dels dotze directius imputats per frau fiscal i blanqueig de capitals, Bartolo Conte , dins de la operació Topolino .

La presentadora ha declarat a diversos mitjans que està separada des de fa molt temps i que ja ha demanat el divorci després de més de 10 anys casats, per la qual cosa no té res a veure amb el cas de les clíniques dentals. Tots dos tenen fills junts i ha dit a Vanitatis que és el que més li importa a hores d'ara, "vetllar per ells" .

No ha revelat els motius de la seva separació el Nadal passat i no vol perjudicar en res. "Vull mantenir-me al marge. Sóc una professional, a qui es coneix pel seu treball. Estic fora de tot aquest cas ", ha declarat a ABC, assegurant que en uns dies estudiarà prendre mesures legals contra les informacions que han aparegut d'ella en els mitjans.

Betancor t ha agraït a Twitter el suport rebut amb un missatge en el qual demana "tranquil·litat en el si de la meva llar" . La presentadora és un dels rostres més reconeguts de 13TV pel programa 'Darrere de la veritat'.