miércoles, 23 septiembre 2020 11:50

Toño Sanchís torna a representar Oblit Hormigos

Oblit Hormigos torna a estar representada per Toño Sanchís . L'ex regidora de Los Yébenes va ser de les poques que va donar la cara per ell després de la polèmica amb Belén Esteban, i ara han tornat a unir-se per interessos professionals.

Hormigos ha acudit avui al programa d'Ana Rosa a Telecinco, on ha confirmat que torna a treballar amb Sanchís. "Torno amb Toño per una qüestió de confiança" < / strong>, ha explicat.

La relació tant personal com professional de Toño Sanchís i Oblit Hormigos s'havia refredat després de les disputes que l'exregidora va tenir amb Belén Esteban a 'GH VIP' . I és que, Sanchís representava a les dues però en aquest moment va triar decantar per 'la princesa del poble'.

No obstant això, Hormigos sembla que no guarda cap rancor al qual torna a ser el seu representant de nou. "A mi mai m'ha fet res i per això torno a treballar amb ell. Jo no li he demanat proves. A ell li crec i ell diu que no té res a témer" , ha assegurat Hormigos.

A més, quan va esclatar la polèmica i Belén Esteban va acusar Sanchís d'haver-se quedat amb part dels seus diners, Olvido Hormigos va ser de les poques persones que es va posicionar a favor de Toño.