Compartir

Mariló Montero va acudir a 'Yu, no et perdis res', el programa que presenta Dani Mateo en els 40 Principals, per passar-s'ho bé i va concedir una de les seves entrevistes més divertides. A la directora adjunta de 'El Matí de La 1', entre altres coses, li van preguntar per les seves visites a pubs freqüentats per estudiants Erasmus, per la seva recent aterratge a les xarxes socials i per com es deia el seu consell per lligar amb una MILF -terme popularitzat en la pel·lícula American Pie -.

l'humorista Dani Mateo va ser l'encarregat d'introduir aquesta qüestió i Mariló va reconèixer que per a lligar amb una MILF s'ha de donar el primer pas. "Si és MILF és que és més gran i conservadora i esperarà que tu donis el primer pas" , assegurava la presentadora de TVE.

Els col·laboradors Lorena Castell i Antonio Castelo li van preguntar per les seves visites als bars freqüentats per estudiants Erasmus . Mariló acudeix a aquests locals per perfeccionar l'anglès, però adverteix que "és diferent que jo busqui a que em busquin" i, en aquest cas, "els Erasmus em busquen".

Tot i que s'ha incendiat les xarxes socials en multitud d'ocasions, la presentadora apunta un altre cop que "de Twitter no sóc ni em faré". això sí, on sí la podeu trobar ja és a Instagram , on aquest cap de setmana celebrava el "dia dels amics i enamorats" amb "un bany de veles entre escuma".