Compartir

Fa al voltant d'un any que corre el rumor que Leonardo DiCapio i Rihann a podrien ser alguna cosa més que amics. Encara que de moment ells no han volgut confirmar ni desmentir res, han estat enxampats unes quantes vegades en actitud afectuosa, el que fa dubtar que es tracti tan sols d'una amistat.

Aquest cap de setmana ha estat l'última vegada que han estat vistos junts. I és que, la cantant i l'actor han coincidit a Nova York i no han volgut deixar passar l'oportunitat de veure.

La trobada va tenir lloc a la discoteca de Up & Down , unes hores després del debut de la de Barbados com a dissenyadora de moda per a la signatura Puma.

Tot i que van intentar veure amb la màxima discreció possible i van entrar per separat, sembla ser que un cop dins van gaudir de la vetllada l'un en companyia de l'altre.

Fa tot just dues setmanes que Rihanna i DiCaprio van ser 'caçats' besant en un local parisenc. I és que, tot i que a la cantant se l'ha relacionat també amb el raper Travis Scott i amb el futbolista Karim Benzema, sembla que amb qui més temps passa últimament és amb el protagonista d' 'El renascut'.