Compartir

Mònica Ceide , concursant de ' Casats a primera vista ' i coordinadora de VOX a Lugo, s'ha despullat per complet en Interviú , protagonitzant la primera portada d'aquest tipus d'una concursant del programa de cites.

La política compte que vol ser la dona més feliç del món als seus 47 anys i és que no deixa indiferent a ningú cada vegada que apareix per la televisió. "Porto aprenent trenta anys per ser la millor mare i la millor dona al llit ia la cuina. Anem, que sóc la millor dona per a un home" , ha declarat en l'entrevista amb la revista. "Amb 23 anys vaig pagar a una prostituta perquè m'ensenyés a follar com ningú" , afegeix sense pèls a la llengua.

Ceide , abans d'entrar en VOX , va militar en les Noves Generacions d'Aliança Popular i no té por del que la puguin dir pel nu . "Carmen Lomana va ser candidata al Senat per VOX i alguns es van donar de baixa en el partit. Ja veuràs quan em vegin a mi a Interviú" , assegura.

La revista també regalarà amb aquest número el que va protagonitzar Anne Igartiburu en l'any 2002, quan va aparèixer seminua com si fos una sirena, amb dues estrelles en els pits.