Quantcast

L'impactant canvi de look de Kim Kardashian

El clan de les Kardashian va acudir al complet a desfilada de Kanye West , que acaba de treure al mercat, 'The Life of Pau', al Madison Square Garden de Nova York. Tot i que aquesta nit el protagonista era el cantant, que va acabar acaparant totes les mirades va ser la seva dona.

I és que, Kim Kardashian va sorprendre a tothom amb el seu nou estil, totalment de ros platí. Per descomptat, va deixar als assistents amb la boca oberta, ja que la 'celebritie' llueix el pèl pràcticament blanc.

Després de ser preguntada per aquest dràstic canvi de look, la més famosa de les Kardashian va assegurar: "Sempre he tingut la imatge de Madonna amb el cabell platí en la carpeta de referències que tinc al meu ordinador, i he estat molt de temps esperant per provar aquest look ".

Ja fa uns mesos Kim Kardashian ja va provar a passar-se al pèl negre, encara que a penes unes setmanes després va decidir tornar al seu to natural, amb el que per descomptat està molt més afavorida. Però ara sembla que hauria decidit anar una mica més lluny, ja que el to del seu pèl és pràcticament blanc.

Malgrat tot, caldrà esperar per veure a Kim Kardashian en la seva pròxima aparició pública oa les xarxes socials, ja que hi ha qui apunta que simplement es tractava d'una perruca.

Comentarios de Facebook