Compartir

Podrien ser Pablo Alborán i Pelayo Díaz alguna cosa més que amics ? Tot va començar com un rumor a les xarxes socials, però la veritat és que es va estenent cada vegada més.

A Twitter fins i tot s'ha creat el hasghtag #Pablayo per referir-se a la suposada relació entre l'estilista asturià i el cantant malagueny.

De moment, cap dels dos ha volgut confirmar ni desmentir res, i l'únic que és segur és que tots dos tenen molt bona relació. Però, ha passat l'amistat a ser alguna cosa més?

La veritat és que en les últimes setmanes es pot veure moltes fotos a les xarxes socials en què apareixen els dos, juntament amb altres amics.

No obstant això, sembla que la relació entre Pelayo Díaz I Pablo Alborán és molt especial , a jutjar per alguns dels comentaris que es poden llegir a les seves xarxes socials, especialment en la de l' estilista.

" Enhorabona Pablito! Estic molt molt molt orgullós , visca el cinema espanyol i viva LA MÚSICA ESPANYOLA" , va escriure Díaz per felicitar Alborán pel Goya que va guanyar per la banda sonora de 'Palmeres a la neu'.

Una altra de les coses que ha contribuït a alimentar els rumors és el vídeo en negre que va publicar Pelayo Díaz a Instagram fa uns dies, i que ja ha eliminat. En ell se li sentia dir "arribem tard" , i just després sonava el riure d'un home, que molts han relacionat amb el cantant malagueny.