Compartir

Hugh Jackman ha estat operat una altra vegada per càncer de pell. L'actor australià ha passat pel quiròfan per cinquena vegada en tres anys , quan li van detectar la malaltia.

Ha estat el mateix actor l'encarregat de donar a conèixer la seva nova intervenció a través de les xarxes socials. A més Jackman, que està lliurant una llarga batalla contra la malaltia, ha volgut recordar a la gent de la importància de protegir-se del sol per prevenir el càncer de pell.

Tot i que malaltia està bastant controlada i Jackman no corre risc, l'australià s'ha vist obligat a passar pel quiròfan de nou per desfer-se d'una cèl·lula basal que, com ell mateix ha definit, és "la forma més lleu de càncer de pell".

A més de totes les intervencions quirúrgiques a què ha estat sotmès, Jackman s'ha de fer revisions cada tres mesos, per controlar els tumors malignes que li van detectar en una espatlla i al nas.

"Un exemple del que passa quan no et poses crema solar. Cèl·lula basal. Si us plau, feu servir crema i feu-vos revisions regularment" , ha escrit l'actor costat de la imatge que ha compartit en el seu perfil d'Instagram.