Quantcast

Així és el germà d'Íñigo Errejón, Guillem, citat a declarar en el cas de Rita Maestre

El germà de Íñigo Errejón, Guillermo , ha saltat aquests últims dies als titulars després d'haver estat citat a declarar en el judici contra la portaveu de l'Ajuntament de Madrid, Rita Maestre < / strong>, per haver entrat en sostenidor a la capella de la Complutense . Al jove el van identificar els agents uns dies abans de l'incident perquè, suposadament, estaven fent pintades de color morat dins el recinte de la universitat contra l'Església.

Se l'acusa de pintar 'traieu els vostres rosaris dels nostres ovaris' en una paret a l'any 2011 i és que el jove germà de la mà dreta de Pablo Iglesias combrega també amb les idees de Podem.

Guillermo Errejón va formar part d'una associació anticapitalista de la Complutense costat del seu germà, Maestre i Iglesias, i en les xarxes socials no dubta a mostrar la seva indignació davant les injustícies socials. El jove de 26 anys també ha cursat els estudis de polítiques i qui sap si algun dia ho veurem al costat del seu germà, tot i que seria difícil d'distingir-per la gran semblança que tenen físicament.

Comentarios de Facebook