Compartir

El seu nom és William Knight i amb només 25 anys és tot un èxit desenvolupador tecnològic i CEO de la companyia informàtica Medallia, que està a Silicon Valley, que ara ha d'afegir una mica més al seu currículum , l'haver conquistat el cor de Emma Watson .

L'actriu podria estar vivint una nova relació amorosa en la seva vida, segons revela ' Daily Mail ', i consolidant poc a poc. Fa uns dies van estar d'sopar romàntic a Califòrnia, en un resort VIP molt car, però que tots dos poden permetre sense problemes, és clar. El mateix diari apunta que la jove de 'Harry Potter' està molt feliç i contenta que sigui "una persona senzilla, allunyada del mitjà artístic i molt detallista" .

L'última conquesta que se li va atribuir a Watson va ser la del príncep Harry d'Anglaterra, encara que anteriorment va estar amb el fill del president de PRISA, Rafael Cebrián, i amb un jugador de rugbi que va conèixer a la Universitat d'Oxford. Pel que sembla, ara està molt centrada en que tot surti bé amb el guapíssim informàtic.