miércoles, 12 agosto 2020 15:17

Mor Raphael Schumacher, actor italià que simulava un penjament en la seva obra de teatre

Els mitjans italians han publicat la mort de Raphael Schumacher, un actor de 27 anys, que participava en la obra de teatre 'Miraggi' . Segons apunten les informacions, 1 problema en l'execució en una de les escenes en què jove simulava un penjament ha estat la responsable de la seva mort.

Pel que sembla, durant la representació d'aquesta obra al teatre Lux, a Pisa, una de les persones del públic es va adonar que, després del monòleg en què el personatge de Schumacher moria, el jove no es trobava del tot bé i va sortir a la seva ajuda.

L'actor va ser traslladat a l'hospital, on va ser tractat durant dies. Diversos mitjans de comunicació locals van publicar el comunicat de lesions, que mostrava que el jove no responia al tractament i que el seu mort cerebral era pràcticament un fet . Uns dies més tard, la mort clínic es va fer oficial per part de l'hospital.

Després d'aquesta mort, s'ha iniciat una exhaustiva investigació per intentar deliberar que ha passat. 'Corriere della Sera' assegura que el propi Schumacher va proposar a la direcció de l'obra de teatre canviar l'arma suïcida del personatge : en comptes d'una pistola de joguina, utilitzar una soga, alguna cosa que en la seva opinió donava "més realisme".

Malgrat això, els primers indicis apunten a un accident laboral ia un possible incompliment de la normativa. Davant d'això, quatre persones (directors i treballadors) estan sent interrogats per un possible cas d'homicidi involuntari.

Artículos similares