domingo, 27 septiembre 2020 13:26

Sofia Vergara es farà una reducció de pit en els propers anys

L'actriu colombiana Sofia Vergara ha dit prou. Cansada de que es vengui sempre una imatge seva d'icona sexual i d'uns pits voluminosos, la protagonista de 'Modern Family' ha confessat en una entrevista amb la revista 'Net a porter' que ha pensat en passar per quiròfan per treure unes quantes talles.

" En deu anys crec que seria bo sotmetrem a una reducció perquè vaig a començar a tenir dolors d'esquena " , ha confessat l'actriu. Sofia Vergara ha volgut aclarir per què porta sempre els mateixos vestits a la catifa vermella. "La gent m'ho diu molt però jo sóc la que coneix el meu cos: és molt voluptuós i tinc els pits d'una stripper", aclareix.

La colombiana ha assegurat, a més, que té moltes ganes de tornar a ser mare . "El meu marit és més jove que jo. Ell vol fills, així que estem veient què farem. La idea de fer-ho tot novament no em fa por, però no és que vagi a passar de forma natural" , explica.

Finalment, Sofia Vergara ha assegurat que odia veure a 'Modern Family' perquè li fa veure que no para de "envellir". "No hi ha res més mortificant a veure un episodi de la sèrie de la primera temporada", conclou.