Quantcast

Adriana Lima mostra la cara oculta de les models

Ser model és senzill? Potser hi ha qui respongui afirmativament a aquesta pregunta si simplement tenen en compte les imatges de les desfilades de moda, els somriures de les sessions fotogràfiques o els paisatges de somni de els que presumeixen algunes models en els seus comptes d'Instagram. No obstant això, com la gran majoria de les professions, la moda també amaga una cara B.

Adriana Lima, una de les models més cotitzades a nivell mundial, ha compartit una fotografia en el seu compte d'Instagram per parlar de la part més desconeguda de la seva feina . Visiblement cansada, congestionada i completament desmaquillada , l'àngel de Victoria 's Secret ha narrat com va ser el seu dia després d'un dia de treball.

"Avui he tingut una jornada laboral de 10 hores , realitzant una sessió fotogràfica amb un catarro enorme, tossint sense parar i amb un mal de cap terrible ", assegurava la model brasilera per plasmar que no és l'única model que treballa" així de dur "i que seva professió no és tan fàcil com puguin pensar.

Adriana Lima concloïa el seu missatge esperant que "no s'entengui malament" i assegurava que no vol compartir una queixa sinó simplement "la cara oculta d'una model que treballa dur".

Comentarios de Facebook