viernes, 25 septiembre 2020 16:29

Patricia Conde i Ernesto Sevilla trenquen la seva relació

Patricia Conde i Enersto Sevilla han posat punt i final a la seva relació després de tot just quatre mesos junts. Per descomptat, el seu romanç va ser una de les sorpreses amoroses del 2015, encara que per desgràcia sembla que no ha aconseguit quallar.

Segons ha publicat la revista Lecturas, el motiu de la seva ruptura hauria estat els seus maneres tan diferents d'entendre la vida . I és que, mentre la presentadora és una persona molt casolana i tranquil·la, sembla que a Ernesto Sevilla li agrada més sortir i anar de festa.

Fa una setmana Comte publicar un enigmàtic missatge a Instagram que després de conèixer la seva ruptura amb Sevilla sembla cobrar sentit: "Sigues humil per admetre els teus errors, intel·ligent per aprendre de ells i madur per corregir ".

A més, els seus estils de vida tan diferents haurien fet que la seva breu relació hagi estat plena d'alts i baixos. Per aquest motiu, sembla que Patricia Conde hauria decidit prendre la decisió de no allargar més la seva relació amb l'humorista, que sembla que no anava cap a cap costat.