Compartir

Ylenia i el petit Nicolás podrien estar junts . El concursant de 'GH VIP' i la rossa més polèmica de la televisió han estat vistos en un local de Barcelona que estaria regentat pel col·laborador de Mediaset, Luis Rollán.

'caça-papallones', el programa de Divinity , ha publicat una fotografia en què se'ls pot veure en aquest restaurant junts i d'una forma molt acaramelada.

Els joves no van acabar la nit aquí sinó que es van traslladar a un hotel de la Ciutat Comtal disposats a arrodonir la jornada . No obstant això, hi va haver un impediment que va provocar que no poguessin dormir junts.

"S'abraçaven molt, van arribar al taulell i van demanar una habitació. No tenia el DNI perquè se'ls havia oblidat a els dos, el que va provocar que no pogués donar-los allotjament i es van anar ", explica en la peça al programa 'caça-papallones'.

Aquesta imatge no suposa que entre el petit Nicolás i Ylenia hi hagi alguna cosa més que una amistat però fa pensar que l'exconcursant de 'Gandia Shore' s'estigui pensant el seguir amb Suso , la seva última conquesta i que van oficialitzar la seva relació al plató de 'GHVIP'.

Molts tuiters han dubtat d'aquesta possible història d'amor i han qualificat la imatge com "un muntatge" perfecte per anar a vendre a platós com el de l'Deluxe. I a tu, et sembla real o només ho fan per treure uns calerons extra?