jueves, 1 octubre 2020 22:25

La premsa italiana afirma que Mario Biondo va ser assassinat

La mort de Mario Biondo , el que va ser marit de Raquel Sánchez Silva , continua en la primera línia de la informació de la premsa italiana. Mentre que aquí a Espanya s'ha donat per vàlida la tesi del suïcidi, sense qüestionar-se en cap moment, al país d'origen del càmera de televisió parlen directament d'assassinat, donant gairebé per fet.

Després de conèixer que la Fiscalia de Palerm tindria unes fotografies que posarien en dubte que es va treure la vida, la família de Biondo ha emprès una campanya en la qual tots els titulars parlen de "assassinat" .

' La Repubblica ' va parlar amb una criminòloga especialitzada que va assegurar que "no es va suïcidar com algú ha volgut fer-nos creure" , en referència a les imatges que revelarien que el cos del marit de la presentadora no es va trobar com apareixia en els informes de la policia espanyola.

No es queda aquí la premsa italiana i va més enllà, apuntant a Raquel Sánchez Silva després d'afirmar que en les seves declaracions es van produir contradiccions i que tots dos van tenir una forta discussió sobre les drogues hores abans de la seva mort. També el diari ' Corriere della Sera ' afirma amb rotunditat que "les fotografies demostren que no va ser un suïcidi, tal com defensaven els pares del càmera" .

Tant la televisió pública italiana, RAI, com la premsa més important del país estan de costat de la família de Mario Biondo , mentre que a Espanya no es dubta de la investigació i la premsa deixa tranquil a Sánchez Silva .