Quantcast

Patricia Conde revela el motiu de la seva foto nua a Instagram

Patricia Conde ha revolucionat les xarxes socials aquest cap de setmana, després de pujar una imatge a Instagram en què apareixia nua (aparentment). Després de tot l'enrenou ocasionat, la presentadora ha volgut aclarir la raó per la qual va compartir aquesta imatge, i sembla ser que va ser per una bona causa.

Tot i que al compartir la imatge aquest diumenge, Comte donava a entendre que s'havia equivocat de foto. Com era d'esperar, la foto ha causat un gran impacte, i que la presentadora ha aconseguit l'objectiu que volia: que servís de esquer per promocionar a l'Associació Campions.

D'això ens hem assabentat per la pròpia Patricia Conde, que després de tot l'enrenou generat amb la imatge, ha editat el text que l'acompanyava.

"Ja tenim l'esquer amb una foto de l'estiu passat.asociacion_campeones. Informació real que volem donar. I que consti que porto pantalons i que no es veu res … Exagerada la penya" , deia per promocionar a l'Associació.

A més, Patricia Conde ha volgut aclarir encara més coses sobre la foto. "Espero que hàgiu agafat l'acudit, si t'equivoques no ho dius, ni edites la foto , no poses filtre, la borres i fora … Més sentit d'humor, senyors ".

En una altra imatge d'Instagram ha explicat: "Bé, doncs ja tinc el que volia. A tothom revolucionat per una bonica foto en què no es veu absolutament res ( ensenyo més a l'estiu amb les fotos en bikini .. Però en fi … Així som).

La meva missió no era altra que explicar-vos la gran gesta que han aconseguit els meus amics i que tingués la major repercussió possible (i efectivament ho he aconseguit … Però com que sembla que aquestes causes no interessen necessitava un esquer)
Ells han creat la http://asociacioncampeones.org/ al web www. paralisiscerebralinfantil teniu tota la informació.

La seva missió és recaptar fons per ajudar a finançar tractaments de rehabilitació de nens amb qualsevol discapacitat . Ells tenen a Gonzalito, el seu petit campió lluitant cada dia i volen ajudar a totes aquestes famílies que no disposen de mitjans.

Així que … ¿Em podries ajudar a difondre això si us plau? (Mitjans de comunicació inclosos)
Això és el que realment importa … Si aconseguim grans resultats i tenim repercussió ".

Comentarios de Facebook