Compartir

El capítol de Ana Obregón al programa 'A la teva oa la meva' continua donant que parlar. Durant la gravació del programa, la presentadora i Bertín Osborne van tractar diferents temes de la seva vida, tant professional com privada, però es van deixar en el tinter alguns detalls molt suculents per a l'audiència, com el ' afer 'que van tenir quan eren joves.

Malgrat que no ha detallat les raons que els van portar a deixar fora aquest assumpte, Bertín Osborne sí que ha reconegut que va tenir una relació fugaç amb Ana Obregón. En una entrevista per a la revista 'Aviat', el presentador i cantant reconeix que "ens vam enrotllar quan teníem 22 anys" , encara que apunta que "no va ser rellevant" i que conserven una "bonica amistat". < / p>

A més de parlar del seu 'affaire' amb Ana Obregón, un tema que prefereix tancar després d'aquestes declaracions, Bertín no ha perdut l'ocasió de mostrar l'amor que sent cap a la seva dona, Fabiola Martínez: "És una meravella haver arribat a una dècada de casat, és un miracle ".

'A la teva oa la meva', que ja ha gravat el capítol en què visiten la llar d'Iker Casillas a Porto , s'ha convertit en un dels grans èxits de TVE.