viernes, 25 septiembre 2020 14:59

Patricia Conde provoca i publica a Instagram un nu res improvisat

És coneguda per la seva bellesa i el seu sentit de l'humor, amb el que el descuit pot ser una broma de molt bon gust. I millor posat. Patricia Conde ha fet una aparició estel·lar aquest diumenge a les xarxes socials que promet donar molt a parlar aquesta setmana. La presentadora s'ha aixecat amb ganes de treure un somriure a Espanya i agradar, a més, als seus milers de fans i ha publicardo una foto seva despullada, segons sembla, 'per error' . ¿Error? L'enfocament, el cura de la imatge, la no aparició de la seva anatomia suggereix realment que es tracta d'una altra de les seves bromes.

"I el bé que et sents un diumenge al matí al tornar del gimnàs a les 10 i trobar-te amb veïns que arriben de festa … & # 128.131; & # 128.513; & # 128.517; & # 128139; & # 128.124; (Vaja … M'he equivocat de foto & # 128.540; & # 128.514;) ", va escriure Patricia costat d'un 'selfie' molt artístic, nua i molt sensual , en la qual, això sí, no es veu res de manera oberta.

Patricia Conde és una habitual de la nostra televisió que actualment té entre mans un bon munt de projectes. Participa en la segona temporada de 'Xiringuito de Pepe' i prepara ja la seva participació en la nova temporada de 'La que se avecina'. Patricia, que és mare d'un nen, Lucas, va estar casada amb el empresari mallorquí Carlos Seguí, però el seu matrimoni es va trencar amb una agra polèmica que, encara avui, de tant en tant deixa algun titular que un altre …