miércoles, 23 septiembre 2020 2:42

Unes fotos posarien en dubte que Mario Biondo se suïcidés

Al maig es compliran tres anys de la mort de Mario Biondo , però encara queden molts dubtes que resoldre al seu voltant.

La justícia italiana segueix investigant la mort del marit de Raquel Sánchez Silva . I és que, tot i que al nostre país el cas es va tancar al considerar-se un suïcidi, al país d'origen del càmera han seguit investigant la hipòtesi que la seva família ha defensat des del principi: l'assassinat.

En els últims dies la Fiscalia de Palerm ha pogut accedir per primera vegada a unes imatges del cadàver de Mario Biondo que va realitzar la Policia científica espanyola , i que pel que sembla posarien en dubte la seva suïcidi.

Segons ha informat Vanitatis, l'informe medicoforense a què ha tingut accés descriu una mort "per penjament" , però després d'analitzar les fotos , a Itàlia apunten que aquesta versió dels fets podria no ser correcta.

Des del país de Mario Biondo assenyalen que el càmera de televisió podria no haver mort penjat, sinó que li haurien assassinat. Suggereixen que el seu cos hauria estat penjat de la prestatgeria a la que va aparèixer ja sense vida.

Encara falta un informe oficial al respecte, que sortirà en els propers dies, encara que la família de Biondo cada vegada veuria més a prop la confirmació de la hipòtesi que porten defensant des del principi: que va ser assassinat i després < strong> es va simular una escena de suïcidi.