lunes, 28 septiembre 2020 18:08

Michelle Jenner critica obertament els ideals de la dona perfecta

Fa uns dies, Michelle Jenner va decidir estrenar-se en Instagram amb una brillant reflexió que ha tingut un gran èxit entre els seus seguidors, especialment entre el públic femení. En ella, l'actriu de 'Los hombres de Paco' o 'Isabel' ha decidit criticar obertament l'ideal de bellesa femení que intenta vendre la societat i que poc té a veure amb la dona real.

En el text, acompanyat per una il·lustració de Maitena en el qual una dona carrega una creu pel fet de ser dona , Michelle Jenner ataca els mitjans de comunicació ia la pròpia indústria cinematogràfica per mostrar "dones imperfectes" i que no són realment el que fan creure.

A les xarxes socials, moltes persones han volgut compartir i agrair aquesta crítica de l'actriu, "molt encertada" i " aclaridora "de la mentida que es viu al segle XXI.

"Dona. Imperfecta. Toca fer fotos … Cal preparar-se! Depila't. Ets imperfecta. Tots aquests pèls no haurien d'estar-hi. En el cap sí, mai tindràs prou (menys @ nurigago). Avui toquen fotos. El teu company està a punt en dos minuts. Ell és un home, no necessita tot això, és maco tal com és. Tu? Potser en hora i mitjana estiguis presentable. Ja saps, ets dona, imperfecta. Tapa la ullera, unifica la pell, oculta aquest vergonyós gra, ai aquesta arruga !, pinta la cella, posa més pestanyes a les pestanyes, rízalas amb un instrument de tortura, més eye-liner per marcar l'ull, coloret, boca perfecta, il·luminador a les zones estratègiques, rimmel com si no hi hagués un demà. El pèl, tan lacio i tan sense gràcia .. Més volum, més bucles, més extensions , més més. Ara sí, ja et veus una mica millor. Perquè et cal, perquè ho vols. Perquè et sents imperfecta. La roba. Quina pit tan petit! ¿Això és cel·lulitis? Una cosa que sigui sexy, femení , sofisticat, i per descomptat el més incòmode possible. No importa si fa fred. I taló, que ets baixeta i cal estilitzar. És igual si estàs a punt de caure o et sagnen els peus. Ets dona, imperfecta. Ara somriu, natural. Ara mira aquesta revista: "Ens agraden les dones reals", però aquesta no, que té cel·lulitis i és horrible. Aquella tampoc, has vist què dits dels peus! , i aquesta d'aquí té el cul una mica caigut. Com pot ser que no li faci vergonya sortir així. Però, eh, ens agraden les dones reals. Estima't tal com ets. Però no tinguis ulleres, ni arrugues, ni pèls on no toca, ni greix, ni pits petites, ni molts anys (si els tens que no ho sembli), ni un cul molt gran ni molt petit, ni ungles mossegades ni, posats a fer, massa idees. Però estima't. I demà treballes i et llevaràs hora i mitja abans per voluntat pròpia perquè has de depilar, maquillar, pentinar, vestir-te. Perquè així et veus bé, i guapa, i femenina. Perquè tu ho vols. Perquè si no ho fas et sents nua, rara, lletja, malament. Perquè així et sentiràs una estona com se suposa que hauries de ser. Perquè no saps ni per què ni com però ho portes gravat fins al moll. Perquè ets dona. Imperfecta ", apunta Jenner.