Compartir

Rafa Mora ha estat condemnat a una multa de 300 euros després que la secció segona de l'Audiència Provincial de Castelló li hagi declarat com a culpable dels fets que van tenir lloc en una discoteca de Benicàssim l'any 2007.

Segons ha publicat 'Las Provincias', el famós tronista de 'Dones i Homes i Viceversa' clavar una pallissa a un home al costat d'altres joves. Els testimonis asseguren que Rafa Mora i la resta d'implicats va seguir pegant a la víctima malgrat que es trobava a terra inconscient. A més van agredir una persona que es va ficar per separar els dos parts.

Rafa Mora i la resta d'acusats, per als quals es demanava una pena de presó de 6 anys per un delicte de lesions amb agreujaments d'abús de superioritat i acarnissament, es van declarar culpables pel delicte, cosa que ha rebaixat la condemna de la gran majoria d'ells a una sanció econòmica.

Un d'ells va acceptar la pena de 14 mesos de presó mentre que la resta, com és el cas de Rafa Mora, hauran d'abonar, a més dels 300 euros de multa, 90.000 euros a l'agredit com a indemnització i 450 a l'individu al qual van agredir per socórrer- .