Compartir

Leonardo DiCaprio i Rihanna han decidit donar curs al seu amor i confirmar els rumors que parlaven d'una possible relació sentimental entre tots dos. L'actor i la cantant han estat vistos donant-se un petó i en una situació molt afectuosa en un local de París el passat 18 de gener.

Segons ha publicat 'TMZ', Rihanna i DiCaprio van passar una nit a L'Arc Club París, un dels llocs més exclusius de la capital francesa i on la cantant no va perdre l'oportunitat per fer-li veure al protagonista d''El Renascut' que està molt orgullosa d'ell pel seu nominació com Millor Actor als Oscars.

Amb aquest festeig pràcticament confirmat, Leonardo DiCaprio deixa en evidència que té més que oblidada la seva relació amb la seva promesa, la model de 25 anys Kelly Rohrbach , a la qual segurament va ser infidel amb la cantant de Barbados.

La imatge és més que explícita i no cal la confirmació oficial d'una i altra banda sobre la seva història d'amor. Això sí, l'entorn de DiCaprio i de Rihanna, de moment, prefereixen mirar a una altra banda. Serà la definitiva? Esperem que sí!