Compartir

Fran Rivera ha publicat una foto al seu perfil d'Instagram en què se li pot veure torejant mentre porta agafada en braços la seva filla Carme n, de tot just cinc mesos. Com era d'esperar, la imatge no ha estat exempta de crítiques, tot i que també hi ha hagut qui ha aplaudit el gest del torero.

En la polèmica imatge es pot veure al destre en una petita plaça de toros, sostenint a la petita Carmen amb una mà, mentre toreja a un esqueller amb l'altra.

"Debut de Carmen, és la 5a generació que toreja a la nostra família. El meu avi va torejar així amb el meu pare. El meu pare va torejar així amb mi, i jo ho he fet amb les meves filles Cayetana i ara amb Carmen #orgullodesangre ", ha escrit el torero sota la imatge.

La publicació del torero no ha passat inadvertida a les xarxes socials, que s'han dividit entre els que el feliciten per la "bellesa" de la foto i per continuar amb "la llegenda" , i els que l'acusen de falta de cap i li pregunten si torejar amb la nena no suposa un perill per a ella.

La resposta de Francisco Rivera Ordoñez després de l'enrenou generat ha estat la publicació d'un muntatge de la foto amb la seva filla, comparada amb una altra en què apareix ell a coll del seu pare.

"Es repeteix la història. Visca la millor herència, el sentiment, la puresa, honor" , deia el text que acompanyava aquesta nova foto.