Quantcast

Laura Escanes: "Estaré tota la vida amb Risto"

Laura Escanes no deixa de sorprendre'ns. Des que va sortir a la llum el seu festeig amb Risto Mejide , la jove ha estat notícia en nombroses ocasions, especialment quan el popular presentador li va demanar matrimoni en un teatre i davant l'atenta mirada de desenes d'espectadors. Ara, a l'espera de passar per l'altar, la jove catalana se centra en els seus nous projectes, entre els quals es troba seu canal de Youtube.

Laura Escanes vol explotar la seva costat youtuber i per això ha compartit un vídeo en què respon a les preguntes dels seus fans . És el seu segon vídeo i en tres dies ja frega les 200.000 reproduccions.

Després de parlar dels seus inicis en el món de la moda o els seus estudis, Laura Escanes va deixar pas a les preguntes sobre la seva relació amb Risto Mejide. La jove destaca "tot el que m'ha ensenyat i tot el que m'aporta" i parla sense titubejos sobre el futur de la parella: "Crec que és l'home de la meva vida, em vaig a casar amb ell , vaig a tenir fills amb ell i vaig a estar tota la vida amb ell ".

En les crítiques que rep a través de les xarxes socials, Laura Escanes, amb un somriure a la boca, reconeix que "els bloqueig en comptes de contestar" < / strong> i fins i tot els dóna les gràcies per fer-li "una teràpia gratuïta".

Comentarios de Facebook