Compartir

La revista 'Lecturas' publica aquest dimecres el glop que va haver de passar dilluns passat Raquel Sánchez Silva en un jutjat de Madrid per declarar com a testimoni per la mort de Mario Biondo , càmera de televisió i marit de la periodista, que va morir entre estranyes circumstàncies al maig de 2013.

Segons aquesta informació, dos fiscals italians han viatjat fins a Espanya per prendre declaració la presentadora, que va estar durant més de dues hores responent a les preguntes dels lletrats. T ambé van estar presents l'assistenta que va trobar el cos de Biondo sense vida, al seu representant, el seu cosí (la va portar des de Plasencia a la casa del càmera), dos comerciants que tenien contacte amb la parella i diversos periodistes del cor.

La justícia italiana va decidir en el seu moment, com a conseqüència de la nacionalitat italiana del mort i la petició dels pares d'aquest procés, continuar amb la investigació, la qual va quedar tancada per la fiscalia espanyola que va considerar que tots els elements disponibles feien pensar que Mario Biondo es va suïcidar.

Una versió que dista molt de la que apunten els informes professionals que van pagar els pares del càmera i que assenyala que va morir per diversos cops al cap. Els fiscals italians hauran de deliberar si aquesta investigació es tradueix en un cas formal en si o decideix arxivar per falta de proves.