Compartir

Mentre Laura Escanes ja parla obertament d'una possible casament amb Risto Mejide (fins i tot de pensar a tenir fills amb el publicista), en els últims dies la jove model ha protagonitzat un picabaralla en les xarxes socials amb Victòria Calderón, la parella i la mare del fill del futbolista del Reial Madrid Isco.

La parella de Risto s'ha fet un tatuatge recentment realitzat amb cal·ligrafia pròpia i que diu "meva", el qual va decidir compartir a les xarxes socials amb els seus seguidors. Misteriosament, Calderón va pujar un tatuatge molt semblant hores més tard amb un tipus de lletra exactament igual i que únicament canvia en l'última lletra: una "a" per una "o", és a dir, amb "meva ".

Alguns dels seguidors de Laura Escanes van haver advertir-i la model no va dubtar a reclamar l'autoria de la seva tatuatge , en referència a una columna escrita per Risto Mejide a 'El Periódico' el passat mes de setembre.

"Crec que vaig a crear una font de Word per a tots vosaltres", escrivia a Twitter la jove, en un tuit que ja ha eliminat però que han captat molts de forma directa com una evident pulla a Victòria Calderón.

Hauran fet les paus després d'aquest topada? La veritat és que sent objectius, la diferència entre un i altre tatuatge són gairebé inapreciables.