Compartir

Tania Llasera ja és mare . La presentadora de 'La Veu', que va donar a llum dimarts passat onze dies després de sortir de comptes, no ha volgut esperar més temps per presumir del seu nadó a través de les xarxes socials , on ha expressat la seva felicitat per tenir-ja en els seus braços i ha revelat el nom triat: José Bowie!

" Només ell pot fer que m'oblidi del món. Us presento per fi a José Bowie Vilar Llasera (àlies 'el desitjat') que va néixer el dimarts 12 al migdia després d'un llarg part que va acabar en cesària. El seu pare i jo no podem ser més feliços , tot ell és perfecte. Moltes gràcies pel seguiment i suport rebut família de les RRS s ", recollia Tania Llasera en el missatge que acompanyava la fotografia compartida a Instagram.

La publicació, que ja compta amb més de 33.000 'likes' a Instagram, ha tingut encara més repercussió a Twitter , on el nom del petit s'ha situat entre les tendències més comentades d'aquest dijous. Molts usuaris han qüestionat l'elecció de Tania Llasera i la seva parella, mentre que altres s'han limitat a donar una nota d'humor i compartir diferents memes.

Dos dies més i José Bowie passa a dir-se José Rickman.

& mdash; Paco Calavera (pacocalavera) 14 gener 2016

Trucar al teu fill Josep Bowie. . : O Amb raó diu Stephen Hawkins que la Humanitat s'extingirà en 200 anys. Massa temps em sembla

& mdash; SG (@ silviag1970) 14 gener 2016

Per favor, no us fiqueu amb José Bowie. No és gens agradable. Signat: Alejandro Nespresso, Marta Air Jordan 23 i Alberto Optimus Prime

& mdash; Guillem Saragossa (ZaragozaGuillem) 14 gener 2016

José Bowie baixant al parc a jugar. pic.twitter.com/lniYXuMUpF

& mdash; Mongol (Mongolear) 14 gener 2016