domingo, 27 septiembre 2020 8:48

Les fans de Taylor Swift, indignades amb la foto de Selena Gómez i Katy Perry

La relació entre Katy Perry i Taylor Swift no travessa els seus millors moments, però això no va ser motiu suficient perquè Selena Gómez , una de les millors amigues de Swift, es fes una fotografia al costat de Katy a la festa dels Globus d'Or.

A la imatge, que ha estat molt comentada a través de les xarxes socials, apareixen dues cantants juntament a Brad Pitt, un acompanyant de luxe que aquesta ocasió ha passat completament desapercebut. A l'esdeveniment no va acudir Taylor Swift, de manera que algunes de les seves fans si van entendre aquesta fotografia com una traïció.

No obstant això, segons publica 'HollywoodLife', la núvia de Calvin Harris no li ha donat importància a la imatge . De fet, estaria segura que Katy i Selena no van parlar d'ella durant la festa.

Tot i que Taylor Swift no li hauria donat importància a la fotografia, la veritat és que Selena Gómez no la va compartir a través del seu perfil a Instagram, cosa que sí va fer amb una altra instantània en què apareix al costat de Brad Pitt.