Compartir

L'actriu Sharon Stone com mai l'has vist. L'estrella de Hollywood apareix totalment irreconeixible després mostrar-se, per primera vegada, totalment al natural en una foto difosa en els seus comptes de les xarxes socials. L'actriu, de 57 anys, ha publicat una imatge en què surt sense una mica de maquillatge i amb un mocador subjectant els cabells. És a dir, amb al cara rentada. D'aquesta manera es converteix en l'última celebrity a sumar-se a la moda #nomakeup (sense maquillatge).

"Veient els meus emails amb Joe en aquest dia plujós ", escriu la intèrpret en la imatge que ha publicat al seu perfil d'Instagram. A la fotografia, presa a la cuina de casa seva, no resulta gens fàcil reconèixer a l'actriu que va inundar de sensualitat les pantalles de mig món en un munt de pel·lícules, començant per 'Instint Bàsic'. I és que Stone mostra una imatge molt allunyada del glamour i el magnetisme que sempre desprèn en les catifes vermelles.

L'actriu, per descomptat, ha rebut multitud de felicitacions per animar-se a publicar la imatge sense maquillatge i mostrar-se tal i com és.