Compartir

El món de la música plora la mort de David Bowie . No obstant això, una de les persones que millor el coneix i que va compartir la seva vida amb el cantant durant deu anys, Angie Bowie , encara no sap la tràgica notícia.

L'exdona de David Bowie, que va contreure matrimoni amb l'artista en 1970 , està actualment concursant en l'edició britànica de 'Gran Hermano VIP ' i l'organització encara no li ha comunicat la mort de el seu exmarit. Channel 5, canal que emet el reality, ha reconegut en un escrit que "Angie Bowie de ser informada fora de cambra aquest mateix dilluns".

D'aquesta manera, donada la transcendència de la notícia, el reality vulnerarà una de les normes principals del concurs, mantenir els participants aïllats de l'exterior, perquè l'exdona del cantant decideixi si vol continuar a 'Gran Hermano VIP' o abandonar la casa.

Angela Barnett, com realment es diu la model britànica, va iniciar la seva marxa en GHVIP dimarts passat i va reconèixer que no havia vist al cantant en els últims 40 anys , ja que la seva ruptura va ser "terrible". Fruit del matrimoni entre David i Angie va néixer Duncan Jones, qui es va encarregar d'anunciar la trista notícia a través d'un comunicat.