Compartir

Miss Puerto Rico 2015, Destiny Vélez , ha vist com el seu somni s'ha vist frustrat després que l'organització li hagi suspès el títol després de fer un comentari xenòfob sobre els musulmans . La jove va insinuar que tots els seguidors d'aquesta religió eren terroristes i va criticar el director de cinema Michael Moore per publicar una foto en defensa de la comunitat musulmana dels Estats Units.

"Els musulmans no han fet res per EUA, tot el que han fet és proveir petroli i terroritzar aquest país i molts altres" , va escriure la miss al seu compte de Twitter. Evidentment, l'enrenou no va trigar a arribar i, tot i que ja s'ha esborrat de totes les xarxes socials, els mitjans i usuaris l'han caçat molts més missatges amb polèmica.

"No hi ha comparació entre els jueus, cristians i musulmans. Ni els jueus ni els cristians tenen agendes aterridores en els seus llibres sagrats" o "tot el que fan els musulmans és construir mesquites, sentir ofesos pels valors nord-americans i terroritzar nord-americans innocents i plantar estacions de gasolina ", són algunes coses que Miss Puerto Rico escrivia en les seves xarxes.

L'organització del certamen de bellesa ha decidit treure-li el títol perquè les seves paraules van en contra dels valors de la mateixa i ella ha demanat perdó per les seves paraules, dient que no havia volgut "assetjar ningú ".