viernes, 25 septiembre 2020 12:23

La model Bar Refaeli, arrestada a Israel per frau fiscal

La model Bar Refaeli ha estat arrestada durant més de 12 hores per la policia israeliana com a conseqüència d'una sospita ferma que en el passat no hagués informat al fisc d'ingressos i descomptes rebuts, concretament un lot important de regals de luxe que estan valorats en més de 200.000 euros.

La model va estar acompanyada en tot moment per la seva mare, que també va ser detinguda encara que amb criteris diferents als de Refaeli, al Tribunal de Tel Aviv, el qual van poder abandonar després de abonar una fiança de 180.000 euros.

Segons publiquen diaris com 'El Mundo', la model "va plorar diverses vegades durant l'interrogatori" . "A la majoria de preguntes va contestar que no sabia i que parlessin amb la seva mare", assenyalaven fonts de la investigació a 'Ynet'.

No és la primera vegada que Bar Refaeli es veu embolicada en un escàndol de aquestes característiques, ja que la model va canviar d'estatus per pagar menys al seu país i ser considerada com a resident als Estats Units.

Refaeli torna a ser notícia després que el seu casament amb Adi Ezra es convertís en un autèntic fenomen de masses en país.