Compartir

El còmic nord-americà Bill Cosby , que ha estat acusat per més de cinquanta dones per abusos sexuals , ha presentat una demanda contra set d'elles.

Així ho ha indicat la seva advocada, Monique Pressley, que assegura que totes aquestes acusacions "li han causat i el segueixen causant un dolor substancial i danys a la seva reputació, contractes empresarials, vergonya, mortificació, danys a les seves propietats, empreses, comerços, professió i ocupació ".

En l'escrit de la demanda que Bill Cosby ha presentat contra set dels seus presumptes víctimes, les seves acusacions es titllen de "malvades, oportunistes, falses i difamatòries ". A més, es ressalta que es tracta d ' " un mer intent d'aconseguir diners " i de " arruïnar la seva reputació ".

"El senyor Cosby sosté sense embuts que ell ni drogar ni abusar sexualment de les acusades, i que cada acusada ha publicat, maliciosament ja sabent, comentaris falsos" , ha assegurat la defensa del còmic.

Per la seva banda, l'advocat que representa les set dones, Joseph Cammarata, ha explicat que això es tracta de la "jugada bàsica de qualsevol advocat" , i es planteja per què Cosby només ha demandat a set de les més de cinc desenes de dones que li havien posat una denúncia.